Loading…

Mechanik Warszawa

Serwis Sprz臋t贸w i Pojazd贸w w Warszawie
Kontakt Mechanik i Elektryk
LEGO CREATOR EXPERT 10297 | HOTEL BUTIKOWY | RECENZJA

LEGO CREATOR EXPERT 10297 | HOTEL BUTIKOWY | RECENZJA

Warsztat Mechaniki, Sprz臋tu budowlanego, Koparek, Motocykli, Elektryki w Sprz臋cie budowlanym, Mechanik Aut Elektrycznych, Diesel, Diagnostyka, Mechanika dla sprz臋tu budowlanego, Diesel, LPG, oraz Serwis Samochodowy i naprawa silnik贸w motocyklowych.

Posiadamy 10 mobilnych mechanik贸w w Warszawie
+ Sie膰 Warsztat贸w Samochodowych

Mobilny Elektryk
+48 570 933 114 

Zaj臋te dzwo艅 dalej! 猬囷笍

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 512 149 689

Nasza firma by艂a widziana mi臋dzy innymi w:

DOSKONA艁A
138 opinii na

Agnieszka Ga艅ska
Agnieszka Ga艅ska
2023-02-16

Mia艂am problem z przedni膮 szyb膮, nie chcia艂a si臋 otwiera膰. Mobilny mechanik naprawi艂 usterk臋 szybko i za rozs膮dn膮 cen臋. Polecam!

Kamil Pppo
Kamil Pppo
2023-02-16

Polecam, 艣wietny fachowiec. Zna si臋 na tej pracy

JOHNDEERE team
JOHNDEERE team
2023-02-16

艣wietny mechanik, zawsze korzystam tylko tutaj, bez wad

Gabriela 呕ywica
Gabriela 呕ywica
2023-02-16

Najlepszy mechanik, jakiego do tej pory spotka艂am, a ceny s膮 zadowalaj膮ce. Gor膮co polecam.

Wiktor Lisicki
Wiktor Lisicki
2023-02-15

Us艂uga wykonana bardzo dobrze i szybko. Cena tez bardzo dobra.Polecam

Eryk Witkowski
Eryk Witkowski
2023-02-15

Jestem bardzo zadowolony z wykonanej us艂ugi naprawy. Mi艂a obs艂uga. Napewno tam wr贸c臋..

Wiktoria Liczba
Wiktoria Liczba
2023-02-15

Wyskoczy艂 mi b艂膮d w samochodzie zadzwoni艂em przyjecha艂 pan naprawi艂 usterk臋 w pare minut polecam wszystkim

wiktor wicek
wiktor wicek
2023-02-15

Przyjecha艂em wymieni膰 akumulator pracownik mi wszystko fajnie doradzi艂 polecam ten warsztat

Pawe艂 Lewandowski
Pawe艂 Lewandowski
2023-02-15

Polecam ten warsztat szybko i sprawnie wymienili mi elektryk臋 w samochodzie

Emil Kornalewski
Emil Kornalewski
2023-02-14

Skorzysta艂em z us艂ug Mobilnego Mechanika i jestem bardzo zadowolony. Znaj膮 si臋 na swojej pracy i potrafili szybko i skutecznie rozwi膮za膰 m贸j problem. Polecam t臋 firm臋 ka偶demu, kto potrzebuje fachowej pomocy przy naprawie samochodu.

Mobilny Mechanik i Elektryk Warszawa i okolice 鈥 Mechanika 鈥 Diagnostyka 鈥 Elektryka Samochodowa 鈥 Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 570 933 114

Mobilny Elektryk
+48 512 149 689

Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mobilny Mechanik z Dojazdem do Domu!
Tel: +48 570 933 114

Warsztat Mechaniki, Elektryki Samochodowej, Mechanik Diagnostyka, Mechanika Samochodowa Diesel, LPG, oraz Serwis Samochodowy i naprawa silnik贸w samochodowych.

Mobilny Mechanik dojazd do 30 min!

Wybierz opcje Mechanika z dojazdem do domu!

Mobilny Mechanik +48 570 933 114

Naprawa Samochod贸w Hybrydowych, Elektrycznych, Diesel, LPG, Adblue, Dostawczych, Quad贸w, Skuter贸w Wodnych, Motocykli, Sprz臋tu Budowlanego i Koparek w ca艂ej Polsce.

Mechanik z Dojazdem w Warszawie!

Najtaniej w Warszawie! Zobacz nasze inne Us艂ugi: Bardzo skuteczne i polecane dok艂adne Sprawdzanie samochod贸w LPG, Diesel przed kupnem WarszawaSprawdzanie samochodu przed kupnem Warszawa 鈥 Zam贸w naszego specialist臋 od motoryzacji do swojego domu. 

Lub 鈥 Mobilny Mechanik dojazd do 30 min!

Zawsze wybieraj w naszej firmie opcje Mechanika z dojazdem w Warszawie lub poza.

Serwis i Mechanik Quad贸wNaprawa Qud贸w i MotocykliNaprawa i Serwis Jacht贸wWarszawa Serwis i Naprawa KoparekMobilny Mechanik z dojazdem w WarszawieMechanik z Dojazdem w WarszawieRegeneracji Baterii HybrydowejSerwis Samochod贸w Elektrycznych, Usuwanie AdBlue, Serwis Motocyklowy Warszawa, Warsztat Samochodowy Warszawa – Mechanik i Warsztat. Spuszczanie paliwa Warszawa



Hotel butikowy – czyli zestaw LEGO o numerze 10297 – to modularny z okazji 15-lecia tej serii!馃槷 Dopieszczony pod ka偶dym wzgl臋dem, z pi臋kn膮 fasad膮, bogato wyposa偶ony. Czy ma wady? Pewnie tak, bo ka偶dy set jakie艣 posiada, ale to naprawd臋 kawa艂 po偶arnej budowli!馃槑

馃憠 BRODATY SKLEP – http://brodatygeek.cupsell.pl
馃憠 Obczaj fejsa – https://web.facebook.com/brodatygeek/
馃憠 I insta – https://www.instagram.com/brodatygeek/

#lego #klocki #legomodular #lego10297 #brodatygeek

Importowane z Youtube

Warsztat Mechaniki, Sprz臋tu budowlanego, Koparek, Motocykli, Elektryki w Sprz臋cie budowlanym, Mechanik Aut Elektrycznych, Diesel, Diagnostyka, Mechanika dla sprz臋tu budowlanego, Diesel, LPG, oraz Serwis Samochodowy i naprawa silnik贸w motocyklowych.

Posiadamy 10 mobilnych mechanik贸w w Warszawie
+ Sie膰 Warsztat贸w Samochodowych

Mobilny Elektryk
+48 570 933 114 

Zaj臋te dzwo艅 dalej! 猬囷笍

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 512 149 689

Nasza firma by艂a widziana mi臋dzy innymi w:

DOSKONA艁A
138 opinii na
Agnieszka Ga艅ska
Agnieszka Ga艅ska
2023-02-16
Mia艂am problem z przedni膮 szyb膮, nie chcia艂a si臋 otwiera膰. Mobilny mechanik naprawi艂 usterk臋 szybko i za rozs膮dn膮 cen臋. Polecam!
Kamil Pppo
Kamil Pppo
2023-02-16
Polecam, 艣wietny fachowiec. Zna si臋 na tej pracy
JOHNDEERE team
JOHNDEERE team
2023-02-16
艣wietny mechanik, zawsze korzystam tylko tutaj, bez wad
Gabriela 呕ywica
Gabriela 呕ywica
2023-02-16
Najlepszy mechanik, jakiego do tej pory spotka艂am, a ceny s膮 zadowalaj膮ce. Gor膮co polecam.
Wiktor Lisicki
Wiktor Lisicki
2023-02-15
Us艂uga wykonana bardzo dobrze i szybko. Cena tez bardzo dobra.Polecam
Eryk Witkowski
Eryk Witkowski
2023-02-15
Jestem bardzo zadowolony z wykonanej us艂ugi naprawy. Mi艂a obs艂uga. Napewno tam wr贸c臋..
Wiktoria Liczba
Wiktoria Liczba
2023-02-15
Wyskoczy艂 mi b艂膮d w samochodzie zadzwoni艂em przyjecha艂 pan naprawi艂 usterk臋 w pare minut polecam wszystkim
wiktor wicek
wiktor wicek
2023-02-15
Przyjecha艂em wymieni膰 akumulator pracownik mi wszystko fajnie doradzi艂 polecam ten warsztat
Pawe艂 Lewandowski
Pawe艂 Lewandowski
2023-02-15
Polecam ten warsztat szybko i sprawnie wymienili mi elektryk臋 w samochodzie
Emil Kornalewski
Emil Kornalewski
2023-02-14
Skorzysta艂em z us艂ug Mobilnego Mechanika i jestem bardzo zadowolony. Znaj膮 si臋 na swojej pracy i potrafili szybko i skutecznie rozwi膮za膰 m贸j problem. Polecam t臋 firm臋 ka偶demu, kto potrzebuje fachowej pomocy przy naprawie samochodu.

Mobilny Mechanik i Elektryk Warszawa i okolice 鈥 Mechanika 鈥 Diagnostyka 鈥 Elektryka Samochodowa 鈥 Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 570 933 114

Mobilny Elektryk
+48 512 149 689

Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mobilny Mechanik z Dojazdem do Domu!
Tel: +48 570 933 114

Warsztat Mechaniki, Elektryki Samochodowej, Mechanik Diagnostyka, Mechanika Samochodowa Diesel, LPG, oraz Serwis Samochodowy i naprawa silnik贸w samochodowych.

Mobilny Mechanik dojazd do 30 min!

Wybierz opcje Mechanika z dojazdem do domu!

Mobilny Mechanik +48 570 933 114

Naprawa Samochod贸w Hybrydowych, Elektrycznych, Diesel, LPG, Adblue, Dostawczych, Quad贸w, Skuter贸w Wodnych, Motocykli, Sprz臋tu Budowlanego i Koparek w ca艂ej Polsce.

Mechanik z Dojazdem w Warszawie!

Najtaniej w Warszawie! Zobacz nasze inne Us艂ugi: Bardzo skuteczne i polecane dok艂adne Sprawdzanie samochod贸w LPG, Diesel przed kupnem WarszawaSprawdzanie samochodu przed kupnem Warszawa 鈥 Zam贸w naszego specialist臋 od motoryzacji do swojego domu. 

Lub 鈥 Mobilny Mechanik dojazd do 30 min!

Zawsze wybieraj w naszej firmie opcje Mechanika z dojazdem w Warszawie lub poza.

Serwis i Mechanik Quad贸wNaprawa Qud贸w i MotocykliNaprawa i Serwis Jacht贸wWarszawa Serwis i Naprawa KoparekMobilny Mechanik z dojazdem w WarszawieMechanik z Dojazdem w WarszawieRegeneracji Baterii HybrydowejSerwis Samochod贸w Elektrycznych, Usuwanie AdBlue, Serwis Motocyklowy Warszawa, Warsztat Samochodowy Warszawa – Mechanik i Warsztat. Spuszczanie paliwa Warszawa

39 thoughts on “LEGO CREATOR EXPERT 10297 | HOTEL BUTIKOWY | RECENZJA

  1. Nie, momentem prze艂omowym by艂a restauracja z 2014, dlatego te偶 by艂a najd艂u偶ej w sprzeda偶y, bo jako pierwsza mia艂a naprawd臋 dopracowane wn臋trze.

  2. Zdecydowanie jeden z najlepszych modular贸w wydanych do tej pory. Je艣li chodzi o szczeg贸艂owo艣膰 wn臋trz to chyba jest to najbardziej dopracowany budynek w serii. Wygl膮da po prostu fenomenalnie. 艢wietna bry艂a. Troch臋 niekonwencjonalna, ale bardzo ciekawa. Pewnie 艣wietnie si臋 to buduje. Kolorystyka te偶 do mnie przemawia. Podoba mi si臋 ten styl kolonialny w pastelowych odcieniach. Mega sztos! 馃榿

  3. Mam wa偶ne pytanie, czy firma your game sprzedaje orginalne klocki lego, chcia艂bym kupi膰 klocki lego technic Porsche 911 GT3 RS ale tylko tam mog臋 je kupi膰, i nie chcia艂bym kupi膰 w ciemno.

  4. Recenzji nie ogl膮da艂am, chc臋 sama odkrywa膰 ten zestaw jak trafi w moje r臋ce. Ale zostawiam komentarz dla zasi臋g贸w 馃槈

    Przy okazji – czy wiesz co艣 na temat tego, kiedy wycofuj膮 艢redniowieczn膮 Ku藕ni臋? Znikn臋艂a 偶e sklepu Lego w necie, nie ma te偶 ju偶 na al.to i nie wiem, czy to chwilowe czy ju偶 tak zostanie :/

  5. A wiesz co te wszystkie modulary mo偶esz je nagra膰 i z艂o偶y膰 je wszystkie kture masz i zrobi膰 makiete miasta tylko 偶e z tych modular贸w na odcinku i dorobi膰 droge jak masz a w jednym odcinku kupi艂e艣 zestaw dr贸g i b臋dzie miasto

  6. Ciekawe czy mieszka艅cy dolnych pokoi mog膮 korzysta膰 z g贸rnej 艂azienki bo przecie偶 swoich nie maj膮. 馃榾
    A swoj膮 drog膮 ta ksi臋ga go艣ci te偶 jest jakim艣 easter eggiem. Rozpozna艂em podpis Minnie i Clarka (Kenta?).

  7. Posiadam w kolekcji Parysk膮 Restauracj臋, Biuro Detektywa, Brick Bank, Plac Zgromadze艅 i Warsztat na Rogu. Dobrze zabudowane wn臋trza zacze艂y si臋 od paryskiej restauracji. Wcze艣niej by艂a bieda. Moim ulubionym modularem jest Brick Bank.

  8. 11:38 ju偶 nie pierwszy raz mam wra偶enie, 偶e LEGO sztucznie zawy偶a ilo艣膰 element贸w. Zamiast 8szt. zaokr膮glonych slope-贸w mo偶na by艂o u偶y膰 4szt takich jakby podw贸jnych. W tak du偶ym secie mo偶e nie jest to zauwa偶alne, ale w mniejszych…

  9. Brodaty Geek ? Mog臋 zada膰 pytanie jak my艣lisz kiedy morze nast膮pi膰 spadek ceny zestawy 75313 AT-AT UCS bo planuje zakup na najbli偶sze lata i by艂bym wdzi臋czny za odpowied藕 od najlepszego youtubera w Polsce od LEGO jakiego znam 馃槃

Dodaj komentarz

bodrum escort - eski艧ehir escort - escort eski艧ehir - mersin escort - escort mersin - mersin yeni escort - mersin s谋n谋rs谋z escort - adana escort - mersin anal escort - mersin oral escort - mersin grup escort - escort adana - mersin 莽谋t谋r escort -

Son Dakika

bodrum escort - eski艧ehir escort - escort eski艧ehir - mersin escort - escort mersin - mersin yeni escort - mersin s谋n谋rs谋z escort - adana escort - mersin anal escort - mersin oral escort - mersin grup escort - escort adana - mersin 莽谋t谋r escort -

Son Dakika

Zadzwo艅 do nas!